Silverstadens Måleri AB

Foto på canvas - Canvastavla från egen bild

Pris från

427 kr

Om du har en egen bild, det kan vara ett foto du har tagit, en illustration du gjort eller någon annan bild, kan vi hjälpa dig att trycka den som canvastavla. Läs mer om filstorlek och format.

Följ instruktionerna i flödet till höger för att ladda upp din bild, få kvaliteten värderad, beskära och redigera din bild samt göra din beställning. Du kan också välja att få kostnadsfri personlig hjälp, då lämnar du ett meddelande med instruktioner och önskemål samt dina kontaktuppgifter till oss. Våra bildredigerare återkommer med ditt korrektur i ett e-mail. Att välja personlig hjälp och skicka in en förfrågan räknas inte som en beställning, beställningen gör du när du har fått tillbaka ditt korrektur. Om du har bråttom rekommenderar vi att du väljer att beställa direkt, att skicka in en förfrågan till oss förlänger beställningsprocessen med upp till tre arbetsdagar.

Våra bildredigerare kan ändra färger, lägga till eller ta bort objekt, förändra proportioner och anpassa din bild på många olika sätt. För dessa tjänster debiterar vi 400 kr/tim.

Se exempel på bildarbeten

Ladda upp din bild, välj ”Jag vill ha personlig hjälp” och lämna dina kontaktuppgifter och information om dina önskemål till höger så återkommer vi till dig. Vi återkommer vanligtvis inom 1-2 arbetsdagar, men vid hög arbetsbelastning kan det dröja något längre. Ju mer detaljerad information om dina önskemål du lämnar, desto snabbare kan vi hjälpa dig. Det är gratis och utan krav på beställning att skicka in en förfrågan, om bildarbetet kommer att innebära en extrakostnad kommer du att få ett prisförslag från oss.

Vi har tusentals bildmotiv i vårt sortiment men om du ändå inte hittar det du söker kan du leta på bildbyrån Dreamstime. Vi debiterar 200 kr (inkl. moms) per köpt bild från Dreamstime och den avgiften betalar du i samband med din beställning. Kontakta oss med bildens id-nummer så hjälper vi dig. Vi kan även göra ändringar i våra motiv i sortimentet, till exempel ändra färger och ta bort objekt.

Frågor? Mejla oss på custom@photowall.se.

Vår canvasduk är i 100% bomull. Du kan beställa din canvasduk med eller utan vår gör-det-själv-ram. Om du vill sätta upp din canvas som en tavla på väggen rekommenderar vi att du beställer en gör-det-själv-ram till din canvasduk. Ramens tjocklek är 29 mm.

Du väljer själv vilken typ av kant du vill ha. Du kan välja vit, svart eller tryckt kant. Tryckt kant innebär att motivet fortsätter ut på tavlans kanter. Kanten är den bit duk som täcker ramen på tavlans utsida. Kanten är 29 mm bred och läggs till utöver de mått du beställer tavlan i. Om du beställer en tavla som är 100cm x 100 cm, kommer duken att vara 106xm x 106 cm inklusive kanten.

Läs mer om våra canvastavlor.

1

Ladda upp din bild

Börja med att ladda upp din bild

Ingen fil vald(Max 1GB = 1000MB)
Vi tar emot alla bildformat som till exempel tif, jpg, eps och pdf. I det automatiska flödet kan dock bara jpg, tif och png hanteras. För att trycka ett foto som canvas måste kvalitén och upplösningen vara tillräckligt hög, läs mer om filstorlek och format.