Silverstadens Måleri AB

Canvastavlor

Canvastavla med Gör-det-själv-ram

Med vår smarta gör-det-själv-ram så sätter ni enkelt samman tavlan, alltid med perfekt resultat! Ramen levereras komplett med allt som behövs för en färdig tavla inklusive upphängningsanordning. Ramens tjocklek är 29mm och finns i längder om var tionde cm från 40cm - 150cm. Canvasduken är av 100 % bomull och håller högsta kvalitet.

Frakt ingår alltid i priset, inga extra kostnader tillkommer!

Vi levererar inte färdigmonterade tavlor vilket minimerar risken för fraktskador. Skulle er tavla mot all förmodan skadas i frakten utbytes den kostnadsfritt. En utförlig monteringsanvisning medföljer leveransen.

Canvasduk av 100 % bomull, 390g/m²
Ramtjocklek 29mm
Enkel montering
UV-beständig

Monteringsanvisning (pdf)

Beställning av endast Canvasduk

Canvasduken kan beställas separat utan gör-det-själv-ram om så önskas. Vid beställning av endast canvasduk väljer ni fortfarande kantstil. Kantstilen kan vara vit, svart, eller bildens motiv. Kanten är alltid 29mm och läggs till utöver dukens önskade mått på vardera sida.

Exempel:
Om ni väljer mått 100 x 100 cm med bild på kanten så kommer den tryckta duken att levereras i måtten 106 x 106 cm. Maxmått vid beställning av canvasduk utan spännram är 500cm x 150cm (+kant)